Back
img

Володимир Козій

Директор з продажу

Я завжди відчував у собі талант до продажів та ведення переговорів. Тому дуже здивувався, коли в БЕРТА груп мені відмовили у роботі торгового агента, натомість, взяли на посаду експедитора.
Досвід роботи в логістиці допоміг мені зрозуміти всі процеси компанії зсередини й став цінним в подальшій роботі!  У 2002 році я став агентом компанії Крафт, а через 9 місяців мене назвали найкращим агентом регіону. Це і стало відліком моєї роботи в продажах.
Я не боюсь труднощів, тому мені часто доручали складні ділянки роботи. У 2002 році я менше ніж за 3 місяці збільшив кількість активних клієнтів з 50 до 140 на довіреній території та вийшов на перше місце з оберту в рейтингу торгових агентів Крафт.
У 2003 році БЕРТА груп отримала контракт по продажу Крафт у всій Львівській області, в цьому напрямі виокремилась чітка структура і я став провідним менеджером, відповідальним за три філії й команду з 32 торгових агентів.
За 10 років оборот компанії збільшився десятки разів, як і кількість агентів, портфель наповнився новими брендам – лідерами ринку.
З 2014 до 2018 рр я повернувся до розвитку напрямку Крафт, відкрив 2 нових філії. Ми систематизували всі процеси, успішно експериментували з методами продажу, вдосконалювали стратегію розвитку напряму, а нашу команду з 48 агентів визнали найкращою в Україні компаніями Jacobs і Mondelez.
У травні 2018 року я прийняв керівництво групою компаній «Тема». Для мене це новий виклик, адже група товарів, структура компанії, її масштаб просто вражають.
Я вдячний БЕРТА груп за довіру, складні та цікаві цілі, за навчання і за команду, яка завжди підтримує мене! Вважаю, що немає недосяжних вершин, варто лише наполегливо працювати і йти до своєї мети!