Back
img

Лариса Пришляк

Директор з розвитку мережі "Близенько"

“Хто готовий взяти участь в новому проекті?” — запитав Олександр Бережанський на чергових зборах компанії. Я не вагаючись погодилася і з 2003 року працюю директором з розвитку мережі магазинів “Близенько”.
Але моя кар’єра в БЕРТА груп розпочалася ще в 1994 році з посади директора першого у Львові магазину самообслуговування “Берта”. Через два роки я обійняла посаду в ПП “Болеро Сервіс” на якій контролювала всі процеси: від постачання до управління персоналом і переговорів з клієнтами. А з 2006 року стала директором проєктів. На цій посаді впродовж семи років
успішно впроваджувала програмне забезпечення, розробляла процеси управління персоналом, організовувала корпоративні святкування.
Вважаю, що важливіше зростати як професіонал, ніж будувати вертикальну кар’єру. Мій досвід роботи в БЕРТА груп допоміг мережі “Близенько” стати успішним та системним бізнесом, передусім завдяки структурованості процесів, програмному забезпеченню та злагодженості всіх функцій.
За п’ять років роботи команда “Близенько” зросла з 3 до 500 працівників та 59 магазинів. Думаю, це тільки початок нашого шляху!