Назад
img

Володимир Ярич

Комерційний директор напрямку FOOD MIX

Я випадково дізнався, що компанія БЕРТА має власну філію в Стрию й шукає працівників, тому працевлаштувався комірником на склад. Отримував зарплату, яку міг би заробити таксистом за один день. Але вірив у перспективи, був готовий розвиватись і будувати кар’єру.
Через 3 місяці подав свою кандидатуру на вакансію торгового представника і мені дали шанс спробувати себе в продажах. Я працював понаднормово, часто у вихідні, робив усе задля розвитку компанії, і через 2 роки став супервайзером. 
Компанія розвивалась, змінювалась структура, додавались нові бренди. Виокремились окремі підрозділи, так звані «території» і у 2004 році я став територіальним менеджером південної частини нашої області в яку входили Стрийська, Дрогобицька та Самбірська філії.
На цьому моя кар’єра могла б завершитись, але я знав, що здатен на більше!
У 2006 році переїхав до Львова, де мені запропонували посаду бренд-менеджера БЕРТА груп у Львівській області. Я відповідав за серйозні показники, вчився віднаходити спільну мову з різними людьми та проводити переговори. 
З 2014 року я очолюю кондитерсько-бакалійний напрям компанії. Спільно з командою вдалося отримати ексклюзивні контракти з Віденською кавою, Кавою старого Львова, Yarych, 7DAYS, MacCoffe, Alokozay та іншими.
Ми розширюємось. У грудні 2017 року відкрили Тернопільську філію, а липні 2018 – Закарпатську.
БЕРТА груп дає величезний потенціал для розвитку! Працювати тут – це зростати професійно разом з колегами, які завжди допоможуть і стануть підтримкою в будь-яких ситуаціях.